Archive for July, 2013

Svindlere og patienter er ikke problemet

Tuesday, July 23rd, 2013

Hvis nogen nogensinde fortæller dig har vi ikke råd sundhedspleje for alle, overveje følgende: Hver anden velhavende land i verden giver sundhedspleje for alle på et gennemsnit på omkring halvdelen af ​​per person omkostninger i USA.

Deres sundhedssystemer er mere populære end vores og få bedre resultater for alle deres folk. I de lande, der er ikke sådan noget som medicinske konkurser og der er ingen job lås udelukkende skyldes sundhedspleje dækning. Vi spilder $ 750 milliarder på sundhed, eller omkring en ud af hver tre dollars vi bruger. Apologeter for vores dysfunktionelle sundhedssystem skylden svig og utilstrækkelig forebyggelse skylden patient for de fleste af det. Men disse to faktorer udgjorde kun 17 procent af affaldet, ifølge NAS.

Resten af ​​affaldet, 83 procent, tegnede sig for andre faktorer. Unødvendige tjenester tegnede sig for 28 procent.http://www.dcanadagooseonline.top/ Unødvendigt høje priser tegnede sig for 14 procent.

Historien fortsætter nedenfor reklame.

Mange af disse problemer kan løses, og har været i andre lande og i dele af landet. Men de vil ikke blive løst helst snart, medmindre vi fundamentalt omdanne de måder, vi finansierer og leverer sundhedsydelser.

Missionen for en offentlig finansiering, såsom Medicare, er at lette leveringen af ​​medicinsk behandling. Medicare har et administrativt overhead på mindre end 5 procent. Missionen for private sygeforsikringsselskaber er at skabe velstand for deres ejere. For at gøre dette, de bruger en masse tid, kræfter og penge hindrer levering af lægebehandling for at sikre, at de minimerer udbetalinger og maksimere fortjenesten. Dermed har de overliggende nærmer sig eller overstiger de 20 procent grænse pålagt af overkommelige Care Act.

Det er her, en stor del af de $ 190 milliarder i administrative udgifter, der gør lidt eller intet for at forbedre sundheden går. er simpelthen for høje langt højere for de fleste produkter og serviceydelser end i noget andet land. Teknologiske virksomheder er vant til at opkræve langt højere priser end nødvendigt for at opretholde en sund forretning. Mens der er et stort udvalg af indkomster blandt læger og andet sundhedspersonale, mange der gør langt flere penge end nødvendigt for at opretholde en perfekt komfortabel livsstil.

I mange år, både i den offentlige og den private sektor, har vi forsøgt at løse problemer med leveringen af ​​sundhedsydelser ved bare at smide flere penge på dem. Denne overflod af penge har ført til et miljø, hvor forbedring af effektiviteten af ​​pleje af bedre koordinering tjenester, der er hårdt arbejde, eller factoring omkostninger til kliniske beslutninger ikke har været nødvendigt.

Dette problem kunne løses ved at sætte vores sundhedssystem på et budget drevet kost samtidig udvide adgangen. En sådan fremgangsmåde ville være politisk holdbar kun hvis vi er alle i samme system i et program som Medicare, for alle.

Hvis det var tilfældet, kunne vi så alle se fordelene ved at foretage betydelige og effektive investeringer i forebyggelse af sygdomme, inden de når avancerede og kostbare stadier. Det er den måde, det fungerer i de fleste andre rige lande.

En centralt finansieret sundhedssystem, såsom Medicare for alle, vil også tillade skala samling af konsekvent formaterede fordringer og sygdom data stor. En sådan database ville gøre svindel langt mere synlige og dermed mindre attraktiv, og ville gøre forebyggende sundhedsmæssige foranstaltninger, såsom tumor registre, langt mere effektive. Canada, fordi den har et nationalt sundhedssystem, er nu foran os i skabelsen af ​​sådanne omfattende registre, der hjælper med at forbedre forebyggende foranstaltninger, og producerer deres bedre resultater. vil også skynde og i høj grad forenkle reform af de måder, vi betaler læger, hospitaler og andre udbydere, belønne dem for forbedrede resultater og en mere effektiv koordinering af tjenester.

Den nederste linje er, at der er allerede nok penge i systemet til mere end tilstrækkelig grad dækker alle, hvis vi kan fjerne affaldet. At gøre det, ville vi nødt til at dræbe et par gyldne gæs. Ejerne af disse gæs vil være ulykkelig og vil kæmpe med næb og klør, men resten af ​​os ville være langt bedre stillet.

Læge Philip Caper af Brooklin er stiftende medlem af bestyrelsen i Maine AllCare, en tværpolitisk, nonprofit gruppe forpligtet til at gøre sundhedsvæsenet i Maine universelle, tilgængelige og overkommelige for alle.

Man dør, kone kritisk såret i Standish crashPolice søger Gardiner mand, der undlod at returnere bil efter test driveMaine byen naglet af ‘Wessie, en 10 fods python sigende på loosePresque Isle kvinde anholdt efter Crash bil på I 95 i SmyrnaMan i kritisk tilstand efter at han rammer elg på vej hjem fra Skowhegan fairNew Maine Basketball Hall of Fame klasse repræsenterer generationsskifte shiftMaine s Boyington mister beslutning i MMA hovedturneringen i RussiaHusson kører tilbage på rekord indstilling tempo som hold sigter mod NCAA tourneyTheriault Homecoming på Oxford 250Four sponsorer drop Ryan Lochte efter Rio hændelse